ÎNGERII ROMÂNIEI DISPĂRUŢI ÎN INCENDIU-OPINII

Condoleanţe pentru familiile celor decedaţi şi putere pentru cei răniţi.

România plânge!

Copie a steag-in-berna_73974700

Toate steagurile au fost coborâte în bernă pe perioada celor trei zile de doliu național. Guvernul a decretat sâmbătă trei zile de doliu naţional în memoria victimelor incendiului de la clubul Colectiv, unde şi-au pierdut viaţa 30 de persoane.
31 octombrie, 1 si 2 noiembrie 2015 declarate zile de doliu national in Romania.

ARMATA
Tragedia de vineri noapte a lăsat răni adânci în sufletele tuturor românilor. Sâmbătă şi duminică, în toată ţara au fost aprinse lumânări în memoria celor care au pierit, dar şi mesaje de încurajare pentru cei aflaţi în stare critică.

MESAJE:

Copie a regele-mihai-mircea-rosca

  •  Regele Mihai 1:  „Sunt cu tot sufletul alături de familiile îndurerate de pierderea celor dragi. „
  • colectiv_iohannis_45106500_91678000
    – Preşedintele României, Klaus Iohannis:
    Avem datoria să învăţăm o lecţie

„În aceste momente avem datoria să învăţăm o lecţie, din păcate plătită cu atâtea vieţi, cu atîta suferinţă. Nu mai avem voie să tolerăm incompetenţa unor autorităţi, ineficienţa unor instituţii, nu mai putem lăsa corupţia să se întindă până ucide. Trebuie să ne asumăm fiecare pe deplin, rolul de cetăţeni activi şi implicaţi care ştiu să acţineze împreună pentru că le pasă de societatea şi ţara în care trăiesc. Să fim solidari şi să cerem autorităţilor să fie responsabile, pentru ca asemenea tragedii să nu se mai întâmple niciodată. Zecile de tineri loviţi crunt şi familiile lor merită acest angajament al nostru”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, care s-a arătat profund mişcat de tragedia care s-a abătut asupra României şi a românilor.

Cluburile Steaua şi Dinamo:

mesajpch
Tragedia care a lovit România în noaptea de vineri spre sâmbătă nu a lăsat indiferentă lumea sportului. Clubul Steaua a transmis condoleanţe familiilor victimelor, clubul Dinamo şi-a îndemnat suporterii să doneze sânge, în timp ce întreg lotul echipei Voluntari a mers sâmbătă pentru a dona sânge.

TÂNĂRUL DE 15 ANI:

jpg
„Familia si prietenii adolescentului de 15 ani,  ce a murit in incendiu,  au venit la locul tragediei pentru a aprinde lumânări si a depune flori.”

-poză

Oficialii internaționali, mesaje de condoleanțe pentru familiile celor morți în tragedia de la Colectiv:

ZIARE DJ-UL
Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, a transmis un mesaj de condolenațe pentru familiile victimelor incendiului de vineri seara din clubul Colectiv, în urma căruia 27 de persoane au murit și aproape 200 au fost rănite.

„Din partea Comisiei Europene doresc sa exprim condoleanţele mele familiilor şi prietenilor victimelor accidentului tragic de aseara dintr-un club din București. Sunt foarte întristat sa vad atâtea vie?i tinere gasindu-şi sfârsitul într-un mod atât de tragic. Gândurile mele sunt alaturi de familiile şi prietenii îndureraţi, precum şi alaturi de cei care depun toate eforturile pentru salvarea şi ajutorarea victimelor”, a declarat Jucker.

Şi ambasadorul Marii Britanii la Bucureoti, Paul Brummell, s-a declarat consternat de tragedia din Clubul Colectiv. Paul Brummell a scris pe contul sau de Twitter ca este şocat de cele întâmplate în centrul Capitalei şi spune că este alături de familiile afectate.

Pressalert:

„Fiecare imagine hidoasă a oamenilor în agonie, cu hainele şi părul ars, cu pielea pârlită de focul venit peste ei nu este decât rezultatul unei inacţiuni, până la momentul producerii tragediei, a statului român. Prea tolerant şi prea obişnuit să negocieze. Orice, oricât, pentru preţul corect. Morţii de la Colectiv nu pot fi întorşi de la groapă cu acţiunile de acum, dar pot să întoarcă soarta în tragediile nepetrecute. Dacă statul se va trezi şi va înţelege că moartea nu negociază.”

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/10/mortii-de-la-colectiv-sau-atat-de-slab-este-statul-roman/

doliu-national.jpg.400x300_q85_crop lumanari-colectiv-1 lumanari_colectiv

Părere personală:
Haideţi să ne unim şi să schimbăm totul în mai bine!
În faţa durerii să fim decenţi…să nu mai facem speculaţii nefondate. Tinerii au energie şi simt nevoia să se distreze, iar muzica este limbajul îngerilor. Copiii din ziua de azi sunt diferiţi de cei din ziua de ieri, sunt diferiţi de noi, părinţii şi bunicii lor. Ei nu răspund unei educaţii bazate pe sentimentul de frică. Ameninţarea cu pedeapsa nu face decât să-i întoarcă împotriva celor care îi ameninţă. Lăsând părinţii deoparte, mă gândesc la ŞCOALĂ, la programa şcolară şi învăţământul defectuos. Elevii sunt obligaţi să înveţe ceva ce nu le place şi nici nu le este de folos. Lumea în care trăim, noi românii, este deja depăşită. Până şi cei care trăiesc în triburi sunt mai fericiţi. Teama noastră duce la corupţie, la îmbogăţirea unora şi la îngenuncherea altora. Prin noi şi a copiilor noştri. Ne e teamă să spunem ce gândim şi ne e teamă să luăm atitudine. Clevetim pe la colţuri, exact ceea ce vor de la noi,  „iubiţii” conducători. Bârfa n-a omorât pe nimeni. Conducătorii nu ne preţuiesc copiii şi nici pe artişti nu-i preţuiesc.. Nu preţuiesc oamenii de valoare, indiferent de domeniul în care activează.
Iertaţi-mă, dar societatea noastră e putredă…

În zori,
Fereastra sufletului meu s-a deschis –
E fereastra prin care privesc oceanul vieţii;
Valurile lui urcă şi coboară;
Se zbuciumă valurile –
Naşterea şi Moartea
Urcă şi coboară în ritmul lor
Din Cer predestinat.

Floarea Cărbune

În România, zilele acestea, mulţi îngeri s-au înălţat la Cer. Le-am auzit fâlfâitul aripilor. Au plecat ţinându-se de mâini…

DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ!!!!

SURSĂ POZE ŞI INFORMAŢII:GOOGLE

DLW_-_Angel_Love_Celebration.96215700_std

divder flori şi lumină

luminele      Copie a DLW_-_Angel_Love_Celebration.96215700_std

Anunțuri

2 răspunsuri la „ÎNGERII ROMÂNIEI DISPĂRUŢI ÎN INCENDIU-OPINII

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s