BRIDGE BETWEEN ANI-2014/2015(Puntea dintre ani)

PUNTEA DINTRE ANI !
Ninge!

winter-0035
Marea se zbate, mugeşte şi strigă. Ninge! Ninge cu fulgi mari şi graţioşi, lin se aşterne covorul imaculat al iernii. Privesc scânteierile zăpezii, a milioanelor de oglinzi strălucitoare precum pulberea de stele şi alunec în basm.

Snow--78247

E anotimpul viselor de cristal şi al fulgilor de nea coborâţi din cer pe aripi de înger. Covorul de nea se aşterne uniform, pe case, pe străzi, pe copaci, pe plaja mării şi pe digul din portul Tomis. Peisajul iernii este divin.

5+Ring-billed+Gull,+Eastlake,+Lake+Co

În vârfuri de catarg poposesc pescăruşii căutând compania marinarilor cărora le aduc veşti de la iubite. Marinarii sunt albatroşi ce poartă dorul patriei pe oceanele lumii. Se pare că suntem la începuturi. Corabia seamănă cu cea a lui Noe.

09a83f4e91227dc90dfa0c5317883796
Păşesc pe covorul neatins al iernii de la cumpăna dintre ani. Totul e virgin. Zăpada scânteietoare învie amintirile copilăriei de altădată… cu miros de cozonaci, derdeluş, zurgălăi şi săniuţe. Este emoţia copilărească a începuturilor.

ninsoare iarna imagini animate

Mă las purtată pe aripa vântului ce valsează cu fulgii de nea, închid ochii şi mă abandonez trăirilor de moment,  mă las în voia simţurilor… Aud vuind apa mării ce se sparge-n în mii de stropi mărunţi şi reci.

winter-beautifu-Favim.com-586563

Se aude sirena unui vapor. Deja şi alte vapoare trag sirenele, începe spectacolul cu artificii ca de fiecare An Nou.

FireworksCityLights
Marea şi-a schimbat culoarea, Cerul e brăzdat de toate culorile Curcubeului… la miezul nopţii şi în zorii noului an, 2015.

FMtfg
Iarna asta nu va semăna nici uneia, care a fost până acum, pentru că-n miezul ei un nou început se întrevede… iluminarea fiinţei mele.

(Floarea Cărbune)
“La mulţi ani”, 2015!

gif-_1-fireworks

HAPPY NEW YEAR!

Happy+New+GIFUR 12889246-vielen-bunten-feuerwerk-gleichzeitig-vertikale-komposition noapte de iarna imagine animata new-year-2015-flower-cards Happy-New-Year-fast-gifSURSĂ POZE:WIKIPEDIA

Anunțuri

4 răspunsuri la „BRIDGE BETWEEN ANI-2014/2015(Puntea dintre ani)

  1. Emotionant!”Iarna aceasta nu va seamana niciuneia pana acum,pentru ca in miezul ei un nou inceput se intrevede.Incepe cu promiscuità de illuminare a intregii mele fiinte”.Ce spectacol frumos, in descrierea dansului fulgului de nea,al viselor orticaria dintre noi…!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s