MAGIA NATURII

LIMBAJUL NATURII PRIN OCHII COPILULUI !

LIMBAJUL NATURII PRIN OCHII COPILULUI !

Percep şi înţeleg, mai bine, limbajul copacilor, al florilor, al gâzelor decât al oamenilor care mă intrigă pe zi ce trece. Ca atare, ador pomii, florile, gâzele, ador azuriul cerului, luna şi stelele. Abia târziu, la maturitate, mi-am dat seama că, ador “armonia”: sunetele şi culorile naturii, parfumul şi limbajul subtil în care îmi vorbeşte. Lumea are mai multe dimensiuni, alături de noi trăiesc nenumărate creaturi nevăzute, care se folosesc de porţi de trecere din lumea lor eterică în lumea noastră fizică:spiritele pădurii, spiriduşi, elfi jucăuşi, piticii adăpostitori de comori, maeştri neîntrecuţi în prelucrarea aurului, zânele ş.a. Elfii trăiesc în stânci, ieşind la plimbare doar noaptea. Personaje de basm, despre care multă lumea vorbeşte, dar puţini sunt aceia care le-au văzut aievea.

Fiinţele invizibile sunt mai avansate decât noi, vorbesc cu stelele, comunică telepatic cu mediumii şi copiii. Este dificil pentru cel care nu are „ochiul şi urechea minţii” deschise de a vedea invizibilul şi a auzi neauzitul: ca oameni, avem acces la înaltele dimensiuni de conştiinţă. Acest „har”este parte a fiinţei noastre înnăscute, dar fiind în stare latentă trebuie sa fie cultivată şi dezvoltată. Putem deveni conştienţi de oricare dintre aceste dimensiuni, prin îndreptarea atenţiei către ele. Atenţia noastră concentrată asupra unui lucru, ne face să fim conştienţi de el, să intrăm în relaţie cu existenţa lui.
Dacă nu vom fi atenţi, ne vor scăpa amănuntele şi nu vom observa că „ceva” se petrece. Rămâne doar magia nopţii de vară şi foşnetele nedesluşite ale întunericului care ne împresoară, ne învăluie şi ne afundă în mister, o ţesătură magică, fosforescentă , făcută din praf de stele în care aerul vibrează la cântecul a mii de greieri. În nopţile cu lună plină, nopţi pline de taine şi mister, se deschide o poartă , în lumina splendidă a lunii, o poartă spre altă realitate, mereu prezentă dar rareori conştientizată de om.

O întreagă lume nevăzută mişună pe sub frunze, prin iarbă, pe stânci sau pe potecile pădurii, o lume intr-o mişcare continuă peste care pluteşte o pace nevăzută. Pădurea pare o mare de smarald în care, atâtea flori delicate îşi împrăştie parfumurile …Toate acestea se împletesc într-o îmbrăţişare permanentă şi totală, semn al armoniei din natură.
(Floarea Cărbune)

Reclame

Un răspuns la „MAGIA NATURII

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s