ANGEL THERAPY…

Sunt la o răscruce…Ma frămant pentru a gasi solutia schimbarii,transformarii,metamorfozei.Simi mi-a dat un raspuns desi nu-i adresasem indrebarea.L-am considerat un semn de la ingeri.Cu acceptul ei il postez aici:

Întrebare: Ce trebuie sã fac acum

pentru a evolua?
 
    Ai rãbdare cu tine însuti si fii atentã la ceea ce viata îti aduce în cale! Fii bucuroasã pentru clipele ce-ti împodobesc viata, pentru mesajele ce Universul ti le trimite prin Mesagerii sãi! Mesagerii ce iau chipul Elementelor Naturii, al Oamenilor, al tuturor Fiintelor! Învatã sã asculti cum Iubirea creeazã poduri ce unesc Sufletele si le dau Forta de a învinge orice umbrã! Bucurã-te de trecut pentru cã el te-a maturizat si mai ales simte minunea clipei de ACUM pentru cã ea te clãdeste ca sã vezi darurile ce-ti sunt asezate în destin de Însusi AtotIubitorul acestui Univers! Esti o minune venitã pe Pãmânt ca împreunã cu celelalte Minuni sã înlocuiti umbrele trecutului cu Luminã nãscutã din Iubire Neconditionatã. Înlocuieste teama cu încrederea în Cer! Înlocuieste îndoiala cu credinta în Bine si Luminã! Înlocuieste tristetea cu Bucuria fãrã margini! Toate gândurile si sentimentele de Luminã aduc cu sine multã strãlucire si transformare în bine a tuturor lucrurilor din viata ta si a celor din jur! Te iubim!
 
Îngerii
Tot cautand am mai gasit ceva:
de Doreen Virtue, Ph.D.
1.Traieste in integritate.
2.Nu exista decat ACUM !
3.Conflictul se afla in interiorul mintii tale.
4.Purifica-ti dieta.
5.Nu da pentru a primi.
6.Petrece timp de unul singur in natura.
7.Detaseaza-te de materie.
8.Nu judeca.
9.Traiesti acolo unde ti-e focalizata constiinta.
10. Slaveste-l pe Creator in toate.
http://www.angeltherapy.com
http://www.damaideparte.ro/

http://www.emergingearthangels.com/

Anunțuri

2 răspunsuri la „ANGEL THERAPY…

 1. Tocmai citeam aceste cuvinte aici http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=2152

  „Secretul dezvaluit

  Marele Secret al Vietii este legea atractiei.
  Legea atractiei spune ca lucrurile asemanatoare se atrag, astfel încât un gând atrage catre dumneavoastra gânduri asemanatoare.
  Gândurile sunt magnetice si au o anumita frecventa. Pe masura ce gânditi, ele sunt transmise în Univers si atrag „magnetic” toate lucrurile care sunt pe aceeasi frecventa. Orice emisie se întoarce la sursa – la dumneavoastra.
  Sunteti asemenea unui turn de transmisie uman, care transmite pe frecventa gândurilor dumneavoastra. Daca vreti sa schimbati ceva în propria viata, schimbati frecventa prin schimbarea gândurilor dumneavoastra.
  Gândurile dumneavoastra actuale va creeaza viata din viitor. Lucrurile la care va gânditi cel mai mult sau asupra carora va concentrati cel mai mult se vor manifesta ca experienta dumneavoastra de viata.
  Gândurile dumneavoastra se materializeaza.

  Secretul simplificat

  Legea atractiei este o lege a naturii. Este la fel de impartiala ca si legea gravitatiei.
  Nimic nu apare în viata dumneavoastra fara sa fi fost chemat prin gânduri persistente.
  Pentru a sti ce gânditi, puneti-va întrebarea cum va simtiti. Emotiile sunt instrumente de valoare care va spun pe loc ceea ce gânditi.
  Este imposibil sa va simtiti rau si sa aveti în acelasi timp gânduri bune.
  Gândurile va determina frecventa si sentimentele si senzatiile va spun imediat pe ce frecventa sunteti. Atunci când va simtiti rau, sunteti pe o frecventa care atrage mai multe lucruri rele. Atunci când va simtiti bine, atrageti catre dumneavoastra, cu putere, mai multe lucruri bune.
  Pârghiile Secrete, cum ar fi amintiri placute, scene din natura sau muzica preferata, va pot schimba sentimentele si senzatiile si va pot comuta frecventa într-o clipa.
  Sentimentul iubirii are cea mai înalta frecventa pe care o puteti emite. Cu cât este mai mare iubirea pe care o simtiti si o emiteti, cu atât mai mare va fi puterea pe care o puteti folosi. !

  The Secret – Secretul
  Autor: Rhonda Byrne
  Editura: Adevăr Divin

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s